Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-01-2012, 06:43 PM   #3 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Kristal kuvars kodlamak istiyorum..ama nasıl yapıcam bilmiyorum ?

İmported'cım taşların enerjileri olduğu doğru... Kainattaki her şeyin bir enerjisi olduğu gibi. Ancak bu söylediğin şeyin mümkün olduğuna inanmadığımı belirtmeliyim. Tabii bu benim görüşüm. Enerji almak başka bir şey. Olumlu faydalanabileceğimiz gibi olumsuz etkileri de olabilir taşların. Sadece taşlar için değil her şey için geçerli bu durum. İnsanlar gibi düşünebilirsin.

Bu durumda taştan medet mi umucaz? Bence arkadaşın dua ederse daha yararlı olur.

Yine de aşağıdaki linke bakabilirsin.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...al-kuvars.html

Sevgilerimle.