Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-01-2012, 12:10 AM   #227 (permalink)
pinky9
Yüzbaşı

pinky9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,738
484 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pinky9 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:)

üff evet en büyük sorunum bu sanırım. Mesela farkındalığa başlıyorum 3-4 gün büyük heyecanla yapıyorum çok mutlu oluyorum falan sonra ucunu bi bırakıyorum pufff gidiyo. Bazen en küçük olaylarda gene olumsuz düşüncelere sarılıveriyorum. Bilinçaltım hala değişmemek için çok mücadele ediyo sanırım :( şuan mesela pek coşkulu heyecanlı değilim,halbuki 2012ye çok coşkulu bi şekilde başlamayı hayal etmiştim,olmadı. Bazen de herşeyi bi anda yapmaya çalışıyorum,sonra gene hepsini bırakıyorum. Şunu şunu yapıcam diyorum,artık böle olucam diyorum,sonra mesela sevgilimle bi olay yaşıyorum gene eski lavinya gibi davranıyorum, babamla bi tartışma oluyo gene eski lavinya. Dön dolaş sürekli aynı olayları yaşıyorum sanki. Sabah kalkınca şu olumlamayı yapıcam diyorum unutuyorum ya da yapasım gelmiyo,gün içinde kişisel gelişimle ilgili yapcağım bi çok şeyi unutuyorum falan. Sonra da hala eski tepkilerimi veriyorum bazen.

Çok değiştim orası ayrı,4 ay önceli lavinyaya göre daha kendine güvenliyim,olaylara bakış açım vs çok değişti ama bazen böle aynı olayları yaşayıp durmak çok canımı sıkıyo.

Lavinya'nın Güzel Günler Günlüğü

pinky9 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla