Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-09-2008, 07:49 PM   #43 (permalink)
bulutsel
Teğmen

Tesekkür: 0
1 Mesajina 2 kez İyi ki varsın denildi
bulutsel is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları

Merhaba, ben de diğer bazı arkadaşlarım gibi "çekim yasası" ile ilgili sörf yaparken bu siteyle tanıştım. Sanırım 2-3 yıl önce NLP ile ilgilenmeye başladım. Ve bunun uzantısı olarak piyasadaki "Hipnomeditasyon" ve "Subliminal cd" leri toplamaya başladım. Piyasadaki bu Hipnomeditasyon serilerinden "Sağlıklı Zayıflama" ile yaklaşık 8 kg. kadar verdim. Ancak "Sigarayı Bırakma" cd.si açıkçası hiçbir işe yaramadı. Ben de bir süre sonra bu alandan uzaklaştım. Sitedeki "Farkımız" bölümünü okuduğumda MP3'leri indirip dinlemeye karar verdim. Dün gece ilk defa dinledim. Bendeki etkileri ise şöyle oldu; dün gece oldukça geç yatmama rağmen sabah 7'de uyandım. Sindirim sistemim normalde iyi çalışmasına rağmen bu sabah biraz fazla çalıştığını fark ettim. Öğleden sonra dinlemeye başladığımda ise kulaklığı taktığım sürece başımda o bahsedilen "ağrı, dalgalanma ya da bence zonklama hissini" hissediyorum. Kulaklığı çıkardığımda bu his yok oluyor. Bir de normalde çok iştahlı biri değilimdir ama bütün gün gözümün önünde yemekler uçuştu az önce de 4. öğünümü yedim.
Bu gün benim 2. günümdü. İleriki günlerde meydana gelecek değişiklikleri herkesle paylaşmayı isterim.
Sevgilerimle
Bulutsel