Cevap: gerçek aşkı bulabilecekmiyim? Gerçek aşkı elbette olumlu bir bakış açısı yakalarsak bulabiliriz bence, ama düşünsenize hepimizin kişisel olarak yaşadığı kalp kırıklıklarını geçtim çevremizden hiç iyi bir şey duymuyoruzki bilinçaltımız doldu taştı! Erkekler aldatır, döver, kaba olur yok kadınlar paraya tapar gerçekten sevmez vs vs vs nelerle dolu aklımız kim bilir belki kahramanımız olan anne babalarımızın çok kötü evlilikleri oldu belki biz çok şey gördük geçirdik ama ben gene temcit pilavı gib aynı şeyi söyleyeceğim kendinizi sevin afedin layık görün herşeye ve aman ha karşınızdaki insanı gözünüzde büyütmeyin inanın bana kendinizle olan sornlarınızı çözerseniz kendinizi mutlu ve yeterli hissederseniz aynen öyle insanları çekersiniz ama yok kendinize lanet ediyorsanız güvenmiyorsanız vs vs aynen öle tıpkı sizin kendinizi üzdüğünüz gibi sizi üzen kişiler çıkar karşınıza...bu böyledir her zaman, kendimizin aynası olur karşı taraf biz kendimizi nasıl görürsek o tip insanları çekeriz sevgi ve ışıkla... |