Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-01-2012, 06:12 PM   #3 (permalink)
AYIŞIĞI
Teğmen

AYIŞIĞI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 74
47 Mesajinıza toplam 134 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
AYIŞIĞI is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: güven ve hüsran, ve ümidetmek.

Alıntı:
Isola Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Ayisigi,

Yazdiklarini okuyunca neler hissettigini anlamaya calistim. Zor gunler gecirmissin umarim atlatirsin ki atlatacagina inaniyorum.

Ilk once telkinleri dinlemeni oneririm...

Affetmek icin ayna karsisinda konus.. benimde uyguladigim bir yontem cok yararli gercekten.. Bazen birilerini affetmek zor oluyor cunku o kadar kirilmis ve incinmissin ki istesende yapamiyorsun. Ama yapmalisin, kendini ozgurlestirmelisin.
Kurtulmanin tek yonu affetmektir.
Ayna karsisinda o kisiyle konusmaya calis icinden ne giciyorsa anlat ve onun seni dinledigini ve hatta onun da sen den ozur diledigini hayal et..

Bir de affetme olumlamalarini 21 gun yazmaya calis. Ama bunu yap lutfen.

Bende su an yapiyorum..aklimda o kisiler hala var ama hic bisey hissetmiyorum simdi onlara karsi.

Basaracagina INAN : )
ben zaten telkin cdlerini dinliyorum.çekirdek inanç çalışmasıyla ilgili cdlerim de var.ama o cd ler bununla ilgili değil.cdlerin çok faydasını gördüm gerçekten.yoksa hala aynı kötü etkiyi daha şiddetli hissdebilirdim.o insanla konuşma fırsatı bulsam konuşabilsem sanki o yük kalkıcak gibi geliyor.neden bilmiyorum.anlam veremediğim bşey bu.
AYIŞIĞI isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla