Alıntı:
Neptün Nickli Üyeden Alıntı
Çok güzel teşekkürler.
Partnerinin yanında bu kadar güçlü bir kadın olmak dengeyi sarsmaz mı acaba? |
Sevgili Neptun,
Bence sevgide ve askta denge sart degil... Duygusal dengeden bahsetmiyorum tabi ki o olmali, bir taraf diger tarafi fazla sevmemeli ya da az da sevmemeli digerine gore denge sevgi seviyesinde oldugunda guzel...
Guclu kadin olmak maddi ya da manevi olarak guclu olmak degildir bana gore, hayatindaki kisiye destek olabilen , onu anlayabilen, dikkatle dinleyen ve alcakgonullulukle karsilayandir... Gunumuzde kac kadin ya da erkek bunu yapabiliyor acaba merak ediyorum.... Bu tamamen kendine guvenmekle ilgili birsey sanirim, o insani o kadar cok hayatinin icine alirsan sen sen olmaktan cikmaz misin? Ya da erkekler dusundugumuzde hen kadinim guclu olsun hem de anac olsun isterler bu tezatlik degil midir? Ya da bir kadin erkegim bana ev islerinde yardimci olmuyor der ama erkeginin ayni zamanda ona bakip ekonomik olarak da gecimini saglamasini ister, bu bir tezat degil midir?
Denge , bana gore, ciftlerin ne is yaptigiyla, nerden mezun olduguyla, hangi burc olduguyla , hayata bakis acilariyla ilgilenmez, DENGE, o iki kisinin beklentilerinin benzer ya da birbirine yakin oldugunda ortaya cikar