Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-01-2012, 02:08 AM   #19 (permalink)
Jdarc
Teğmen

Jdarc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 31
50 Mesajinıza toplam 319 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Jdarc is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bir Dirilişin Öyküsü

Merhabalar herkese.

Ben açıkçası telkinleri dinlemiyorum, değişimim daha çok kendi bilincimle sağlamaya çalıştığım pozitif düşünce ve elbette burada güzel insanların paylaştığı meditasyon teknikleri ve müziklerinden kaynaklanıyor. Liseden beri astral seyahat yaparım. Fakat korkularım yüzünden arada sıkışır ve kabus gibi geceler yaşardım. Yani hiçbir anlamı olmazdı o deneyimin, yalnızca uykusuz kalırdım. Pozitif hissetmeye başlayalı 2 hafta oldu belki de. Ve bunun etkisini astralde hissettim. Bu kez yine istemeden de olsa çıkmıştım. Önce kızdım, çıktığım için. Korku vardı çünkü. Fakat sonra "yeter yahu" dedim ve yükseldiğimi hayal ettim. Odamda yükselmeye başladım. Bilinçaltımdaki korku öğelerinden çekiniyordum, görürürm diye. E tabi direk aklıma şeytan geldi. Geldi fakat -tamamen ben bunun pozitif enerjimden kaynaklandığını düşünüyorum- siluet olarak. Ve benden kaçıyordu :) Sonra yok oldu. Lobi gibi bir yere gittim. Ünlülerle doluydu. Sırf egomu tatmin etmek için hepsinin beni öpmesini istedim. Sıraya girdiler "
5 yıl sonra ilk kez güzel bir deneyim yaşarken ve ortama uyum sağlamışken, aklıma şu geldi " iyi vakit geçiriyorum ama dönüşü nasıl yapıcam" işte o an uyandım

Burada önemli olan daha çok yüksek enerjimi fark etmiş olmam, pozitif enerji ile bilinçaltımdaki korkuyu bile "korkutmuş" olmamdı :)

Jdarc isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla