Cevap: Morliçe :) Tropikal_k slm tatlım :) zor günler zorhayattan merhabalari herşey yolunda mı bilmem ama şunu sölemeliyimki bir taraftan birşeyler kötü giderken birşeyler tam takır yoluna devam ediyor.galiba onları izlemek lazım.mutlu olmanın şartı bu olsa gerek . artık yoruldum aslında ama herzanki gibi başım dik ve gülümsüyorum. öle birşey farkettimkii ben hep insanları sevmek zorundaymışım kendimi sevdirmek zorundaymışım gibi davranıyorum bunun nedenini bilmiorum yeni farkettim araştıracağım . herkese bi yardım havalrı herkese iyi niyet yaklaş falan artık insanlar iyi niyeti haketmiyorki neden ne için iyi davranıyorum anlamıyorum. herkese jestler yapıorum peki evren bana bunları geri veriyormuu bence HAYIR vermiyor aksine nerde uyuz var karşıma dikiyor. artık eşyalarımı toplayıp bu evden gitmek istiyorum.bu iş yerinden ,bu ilçeden ,bu zihniyet insanlardan kurtulmak istiyorum . başka bir il istediğim hastanede olmak istiyorumm :) kalıcı düzenimi kurmak istiyorum .bunları canım yanarak yada bir olay sonucu sölemiyorum aksine çok mutlu ve neşeli gunumdeyim mantıklı bir konuşma yaptım hepsi buuuu
__________________ ...herşey çok güzel... bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş |