Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-01-2012, 12:20 AM   #4 (permalink)
yaseminist
Çevirmen

yaseminist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,578
283 Mesajinıza toplam 2,066 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yaseminist is a jewel in the roughyaseminist is a jewel in the roughyaseminist is a jewel in the roughyaseminist is a jewel in the rough
Standart Cevap: Kişi telkin müziklerini kullanmayı bıraktıktan sonra telkinin etkisi devam edi

Ben 2 sene önce telkinleri dinleyip sonra bırakmış biri olarak şunu söyleyebilirim ki telkinleri bıraktıktan sonra tekrar eski halime döndüm hatta zihnim daha da karıştı diyebilirim ama telkinlerin herkeste farklı etkileri olabiliyor. Bunu söylememin amacı telkinleri kötülemek değil kesinlikle. Bence yöntem olarak yanlış bir yol izliyordum onu da zaman içerisinde anladım. Yani, bilinçaltınızdaki olumsuz düşünceleri nötrlemeden, üstüne olumlu düşünceleri yerleştirmeye çalıştığınızda bir süre herşey iyi gidiyormuş gibi oluyor ama telkinleri bıraktığınızda eski halinize dönebiliyorsunuz. Mesela, temeli sağlam olmayan bir binanın üst kısmının inşaatını mükemmel yapmışsınız gibi.. Bir süre sonra temel sağlam olmadığından bina çökecektir her ne kadar üst kısmı mükemmel yapsanız da..
Bence yapılması gereken şu: önce olumsuz düşünceleri nötrleyip olumluya çevirebilmek. Bunu da en kolay EFT ile yapabilirsiniz ve bir de M. Barış Muslu'nun Yıka Beynini adlı kitabında anlattığı Neuroformat yöntemi var. EFT + Neuroformat yöntemleri kullanılarak ve bunlara yardımcı olarak da telkinler kullanıldığında mükemmel sonuçlar alınabilir. Ben şimdilerde bunları deniyorum ve faydasını görüyorum.
Sizlere de tavsiye ederim
yaseminist isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla