Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-01-2012, 02:02 AM   #5 (permalink)
maxhealth
Üsteğmen

maxhealth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,271
189 Mesajinıza toplam 516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maxhealth is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kişi telkin müziklerini kullanmayı bıraktıktan sonra telkinin etkisi devam edi

Güzel bir soru sorulmuş.Bu konuda hayatım değişti sitesini ilk açtığınızda karşınıza bir ekran çıkıyor.Kabul ediyorum kısmına evet deyip siteye giriyorsunuz.Kabul ettiğiniz şey ritmotransın davranış değişikliği amaçlı telkinli mp3 olmasıdır.Amerikanın ünlü
kişisel gelişim uzmanlarından Anthony Robbins'in söylediği gibi eğer Duygu ve düşüncelerinizi değiştirmek istiyorsanız bunun
en kolay yolu davranışlarınızı değiştirmenizdir.Yani davranışlarınız değişmişse ve bu davranışlar sizde kalıcı olarak kalıyorsa
telkinleri bıraksanızda etkileri olduğu gibi devam eder.Zaten etkili olup olmadıklarınıda davranışlarımızdan anlamıyormuyuz.
Genel belirtilere bakarsak daha dik duruyoruz.İnsanlarla göz teması kurmaktan kaçmıyoruz.Hakkımızı savunmaya başlıyoruz.
Sosyal ortamlarda daha rahat davranabiliyoruz.Bu belirtiler davranışlarımızda ki değişimlerdir.Yılların üzerimize sıkı sıkı yapıştırdığı
kötü davranışlarımızı değiştirmek pek kolay değil.Davranışlar kalıcı olursa telkinlerin etkiside kalıcı oluyor.Benim şahsi yorumumdur.Umarım faydalı olabilmişimdir.Çok lafla az şey anlatıyorum galiba kusura bakmayın:):):)