Cevap: güven ve hüsran, ve ümidetmek. merhaba ayışığı öncelikle hayırlı olsun;
Belki hayırlı olsun sözü sana ilginç gelmiş olabilir ama emin ol böle demek gerekiyor.bende nişanlımdan ayrıldım herkes takma kafana falan derken sadece bir arkadaşım "hayırlı olsun gözün aydın" dedi tabii sözü duyar duymaz inan beynimde şimşek çaktı hani arkadaşım ayrıldığıma sevindimi falan gibi saçma düşünceler geldi bir an aklıma arkadaşıma sordum o ne demek diye arkadaşımın tek sölediği "Allahın sevgili kulusun ya evlenince bırakıp gitseydi" dedi tabii kötü uykusuz günlerim oldu fakat şu anda ayrılalı 9 ay oldu ve inan şükrediyorum o günleri yaşadığım için iyiki de nişanlanmışım ve ayrılmışım diyorum .İlk ayrıldığımızda nasıl küfürler beddualar ediyordum seninki kin,öfke hatta intikam planlarım vardı ciddiyim.hayatı ona dar etcem falan diyordum ama şimdi inan bana onun için tek sölediğim "Allah ondan binlerce kez razı olsun iyiki ayrılmış benden diyorum" İlginç belkide inanması güç değil mi ama ben bu konumu kiminle konuştuysam merak etme belki 1 hafta belki 1ay belki 5 yıl sonra senin kapına gelecek gelmek zorunda dediler açıkçası artık ben yanıma kapıma gelmesinide istemiyorum ama tek bir hani bir söz var "açtığın her yaradan;hesap soracak YARADAN" ben ileriyi düşünerek mutlu oluyorum sende öle yap yanlış yapanlar her zaman yanlış yaptıklarına dönmek zorundalar unutma..arayıp aramama konusunda kendi içinle hesaplaş için rahat edecekse ara için rahat etmeyecekse pişman olacaksan arama derim ...
ve sana diyecem son söz;
Açtıkları her yaradan ; hesap soracak YARADAN" merak etme....(biraz uzun oldu kusura bakma) |