Alıntı:
frezya Nickli Üyeden Alıntı
Elegans,artık yaptığın hataları düşünüp,kendini yıpratmayı bırakmalısın.Söyle bana;hangimiz hata yapmıyoruz ki?Hepimiz hatalar yapıyoruz ve bu hatalar bizleri olgunlaştırıp,geliştiriyor,hayatı öğrenmemize yardım ediyor.Kendini,yaptığın hataları sürekli sorgularsan sürekli mutsuz olursun.Şöyle düşün;Her ne yaptıysan,o zaman onu yapman,öyle davranman gerekiyordu ve yaptın,bitti.Geriye dönük yaşamaya devam edersen önünü göremezsin,tökezler ve düşersin.Telkinleri dinliyor musun?Eğer dinlemiyorsan bir an önce dinlemeye başlamanı tavsiye ediyorum.Mutlu kal. |
Haklısınız ama bu düşünceleri aklımdan uzaklaştırdıktan kısa bir süre sonra yine kendimi o düşüncenin içinde buluyorum. Sabah kalkıyorum aklımda bu var. Akşam yatıyorum yine aklımda bu var. Telkinlere gelecek olursak; ilk dinlemeye başladığımda bir dik yürüme belirtisi olmuştu ve bir süre sonra bırakmıştım. Sonraki denemelerimde 2-3 gün dinledim bir etkisi olmayınca bıraktım. Tabiki uzun süreli dinlemem gerektiği de belirtiliyor ama bi umutsuzluk bi umutsuzluk ki sormayın. Yarın yeniden deneyeceğim. İlgilenip cevap verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Tüm isteklerinizin gerçekleşmesi dileğiyle...