Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-09-2008, 11:52 PM   #8 (permalink)
siyah_inci
Teğmen

siyah_inci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 29
44 Mesajinıza toplam 187 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
siyah_inci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: UYKUDA GELECEĞİ GÖRME

rüyalarım çoğunlukla gerçekleşiyor...fakat ben birebir aynısını görmüyorum olacakların...

örnek vermek gerekirse gerçi epey zaman oldu ama üniversiteden bir arkadaşımı rüyamda görmüştüm...uzun yıllardır görüşmüyorduk...telefon numarası var ama çok sık görüşmüyorduk dediğim gibi...rüyamda onu çok sıkıntılı ağlarken görmüştüm ve birden mesaj atmak geldi içimden cebine...seni rüyamda gördüm böyle böyle falan diye ...cevap olarak temiz kalpli arkadaşım evet şu sıra pek iyi değilim erkek arkadaşımdan ayrıldım dedi..

yine bir gün lise döneminden teyzeminde arkadaşının oğlu olan bir arkadaşı gördüm rüyamda..onunlada çok uzun yıllardır görüşmüyorm...bir evdeydik...bir odanın duvarının üstünde bölme gibi bir yer var...bu arkadaş o daracık yerde uzanıyor yan vaziyette...ama öyle sıkışık bir yerki...ve yüzü asık oflayıp duruyor....ilk başta pek önemsemedim ama onunla ilgili bişey duyabileceğimide aklımın köşesinde tuttum....ve bir gün teyzemle telefonla konuşurken bu arkadaşın babasının öldüğünü öğrendim...

bunlara benzer o kadar çok var ki..hepsini yazmam mümkün değil...sonuç olarak rüyalarımda bir takım olacakları görebiliyorum....işte böyle yıllardır alakamın olmadığı insanları bile...