Cevap: Kavga Edemiyorum. Konu kavga edemiyorum ama etmek istiyorum da olmuyor gibi bi ayrıntıyla başlamış o konuda tavsiye veremicem ama benim kavga etmemekle ilgili uzun zamandır uyguladığım ve çok işe yarayan bi yöntemim var adına " Buzluğa koyma yöntemi" diyorum. her sinirlendiğimde yada beni kızdıran öfke duymama neden olan insanları bir buzdolabı poşetine koyup buzluğa koyduğumu ve orada donduğunu imgeliyorum ve inanılmaz işe yarıyor. Şimdi hepimiz enerjiyiz ve enerjimizle büyütme küçültme gibi bir yeteneğimiz var daha doğrusu yetenekten de öte bu evrenin kanunları gereği böyle, bi duruma yada birine kızdığınızda ona enerji yükleyerek onu olduğundan daha da büyük bi hale getiririz ki enerjiyi en çok besleyen şey duygulardır öfkede çok büyük bir duygu o nedenle ben kişiyi hemen buzluğa kaldırıyorum :) ama bi püf noktası var o buzlukta yani dondu öyle kabul etmek şart hakkında konuşmak yok, durumu konuşmak yok, etrafın konuşmasına izin vermek yok çünkü aslında kişiyi değil tabiki durumu o enerjiyi dondurup büyütmüyoruz ben dondurdum diyip konuşup durursanız sadece lafta kalır bunu sürekli yapıyorum diyelim ki iş yerinde biri dedikodumu yaptı bende duydum ve çok sinirlendim onu derhal buzluğa kaldırıyorum görüş alanımdan çıktığı için giderek enerjisi yok oluyor aksi bi durumda gider hesap sorar sağda solda konuşur yeni olumsuz durumlara yol açmış olurum ben durumu dondurarak hem kendi rezonans alanımı koruyorum hemde kendi sağlığımı sevgilimle tartıştık diyelim hemen buzluk :) susuyorum enerji küçülüyor daha hiç bir kavgamız yokki tartışmadan sonra arayıp özür dileyerek bitirmemiş olsun :) zaten bu yöntem oturunca sinirleri alınmış gibi dolaşıyorsunuz sizin rezonansınız pozitif bir enerjiyle dolunca etrafınızda negatif alan oluşumu engellenmiş oluyor zaman içinde hiç kavga yada sinirlenme halleri rezonans alanınıza ulaşamamış oluyor bi nevi genel temizlik yapmış oluyorsunuz tavsiye ederim. Sevgiylee :)) |