Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-01-2012, 04:03 PM   #238 (permalink)
pinky9
Yüzbaşı

pinky9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,738
484 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pinky9 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:)

Alıntı:
juger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bir üstad der ki; başlayacağın iş ne olursa olsun, o işin sonunu iyi getirmek istiyorsan ya her an dua et ya da ay dönüm gününü bekle. dolunay günü, yani ay için yeni bir başlangıç zamanı, tüm yapacağımız işlere başlayacağız.

9 ocakta ay dolunay faslında. beki bisanın sitesinden baktım. oradaki meditasyonu yapacağım ve bu sene için ya da daha uzun vadeli işlerin temelini bu meditasyonda atacağım. bu sene benim için 9 ocak günü başlayacak. henüz 3 günüm var. Bu 3 gün boyunca sadece yiyip, içip yatacağım :D
ay ben sana onun için teşekkür etmeyi unuttum yaa,beki bisanın sitesini sen atmıştın bana ben hergün bakıyorum oraya o kadar mutlu ediyoki beni:)) az öncede sevgi meditasyonunu yaptım iyi geçti. Ay takvimine bakıp ogünküü olumlamaları falan bi kaç kez okuyorum,renklere fln pek uyamıyorum ama :) sizin için bugünün esajı ve farkındalık soruları baya işe yarıyo,sen napıyosun başka o sitede ?

dediğin çok mantıklı,telefonuma hatırlatma koydum bende yapıcam ogün ve yeni başlangıçlara hazırlanmış olucam :))

Lavinya'nın Güzel Günler Günlüğü

pinky9 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla