06-01-2012, 09:44 PM
|
#243 (permalink)
|
Moderator
Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) Alıntı: lavinya10 Nickli Üyeden Alıntı
iyi yapmışsın azracım linkini paylaşmakla,izin ne demek ..:))
peki benim son durumuma ne diyosun ahahaha :D:D:D | Walla kuzucum sen yine dalganiyorsun herhalde hehehe:) Gecici oldugunu sen de biliyorsun ve bu aralar yorgun olman kadar dogal bisi yok ki sinav uzerine sinava giriyorsun kolay mi kuzucum, kendine haksizlik yapma caNIMMMM:( Telkinlere gelince ilk zamanki o muhtesem degisim tabiki olmaz su an yada olsa dahi bu kadar yogun ilk zaman ki gibi hissedemeyebilirsin bu da cok normal, cunku yavas yavas dusuncelerin oturuyor ve sen olumsuz dusunceler beynine usustugunde ne yapman gerektigini zaten biliyorsun O yuzdeb ben de eskisi kadar yogun olmasa da geceleri yatarken en azindan sadece doga -su sesi versiyonlarini acik birakiyor dinliyorum... Onun disinda olumlamalar ile ilgili olarak eksikligini hissettigini dusunmuyorum sadece alistigin bir seye bir donem ( sinavlarindan dolayi) ara vermis olmanin vermis oldugu bir sikinti yasiyorsun gibime geliyor, yaniliyor muyum? ani o da gecici bence.... Sen kalbini rahat tut kuzucum, hersey iyiye gitmeye devam ediyor hayatinda, su an yapman gerekeni yapiyorsun sadece, o da ne konsantre olup derslerine calismak, ailen gibi konustum di mi bi an:))))) |
| |