Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-01-2012, 10:42 PM   #244 (permalink)
pinky9
Yüzbaşı

pinky9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,738
484 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pinky9 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:)

Alıntı:
azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Walla kuzucum sen yine dalganiyorsun herhalde hehehe:)
Gecici oldugunu sen de biliyorsun ve bu aralar yorgun olman kadar dogal bisi yok ki sinav uzerine sinava giriyorsun kolay mi kuzucum, kendine haksizlik yapma caNIMMMM:(

Telkinlere gelince ilk zamanki o muhtesem degisim tabiki olmaz su an yada olsa dahi bu kadar yogun ilk zaman ki gibi hissedemeyebilirsin bu da cok normal, cunku yavas yavas dusuncelerin oturuyor ve sen olumsuz dusunceler beynine usustugunde ne yapman gerektigini zaten biliyorsun O yuzdeb ben de eskisi kadar yogun olmasa da geceleri yatarken en azindan sadece doga -su sesi versiyonlarini acik birakiyor dinliyorum...

Onun disinda olumlamalar ile ilgili olarak eksikligini hissettigini dusunmuyorum sadece alistigin bir seye bir donem ( sinavlarindan dolayi) ara vermis olmanin vermis oldugu bir sikinti yasiyorsun gibime geliyor, yaniliyor muyum? ani o da gecici bence....

Sen kalbini rahat tut kuzucum, hersey iyiye gitmeye devam ediyor hayatinda, su an yapman gerekeni yapiyorsun sadece, o da ne konsantre olup derslerine calismak, ailen gibi konustum di mi bi an:)))))
sağol bebişimm

ama şöle bi sorun var,ben işte bazen gene bilinçli olarak eskisi gibi davramıyorum sorun o. Bazen oluyo herşeye karşı burdan öğrendiğim şekilde davramıyourm. Ama şu sıralar olumsuz düşündüğümde napmam gerektiğimi bildiğim halde ya o an aklımdan gidiyo yada yapmak istemiyorum vs.
Kendime sürekli düzenli disiplinli olcam diyorum ama gene hep mesela en basitinden sabah vitaminimi içmeyi unutuyorum,yada gece geç yatyrm sabah koşturarak çıkyorum evden sonra kendime sinir oluyorum bi düzenli olamadın sende yaaa. Böle küçük ama yapmam lazım dediğim şeyleri yapmıyorum. Bazı kişileri gene yargılamaya başladım,gene çabuk öfkelenmeye başladım falan. Ay sinir oldum yaaaaaaaa
ben en iyisi şu farkındalığı yapmaya başlayım gene,ucunu bırakınca gidiyo. Bir kere ucunu bırakınca uzun süre toparlayamıyorum ben ya. Neden böle? sınav vakti olmasada böle olcaktı,sınavlarım daha 3 gün önce başladı ben uzun süredir böyleyim.
Tam anlatamıyorum gerçekten nasıl hissettiğimi,am 10gün önce herşey daha güzel olcakmış gibi hissediyodum,şimdi o eskii mutluluk yok bölebi belirsizlik içindeyim sanki,bişeyler birikiyo gibi içimde.

Lavinya'nın Güzel Günler Günlüğü

pinky9 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla