sağol bebişimm
ama şöle bi sorun var,ben işte bazen gene bilinçli olarak eskisi gibi davramıyorum sorun o. Bazen oluyo herşeye karşı burdan öğrendiğim şekilde davramıyourm. Ama şu sıralar olumsuz düşündüğümde napmam gerektiğimi bildiğim halde ya o an aklımdan gidiyo yada yapmak istemiyorum vs.
Kendime sürekli düzenli disiplinli olcam diyorum ama gene hep mesela en basitinden sabah vitaminimi içmeyi unutuyorum,yada gece geç yatyrm sabah koşturarak çıkyorum evden sonra kendime sinir oluyorum bi düzenli olamadın sende yaaa. Böle küçük ama yapmam lazım dediğim şeyleri yapmıyorum. Bazı kişileri gene yargılamaya başladım,gene çabuk öfkelenmeye başladım falan. Ay sinir oldum yaaaaaaaa
ben en iyisi şu farkındalığı yapmaya başlayım gene,ucunu bırakınca gidiyo. Bir kere ucunu bırakınca uzun süre toparlayamıyorum ben ya. Neden böle? sınav vakti olmasada böle olcaktı,sınavlarım daha 3 gün önce başladı ben uzun süredir böyleyim.
Tam anlatamıyorum gerçekten nasıl hissettiğimi,am 10gün önce herşey daha güzel olcakmış gibi hissediyodum,şimdi o eskii mutluluk yok bölebi belirsizlik içindeyim sanki,bişeyler birikiyo gibi içimde.