Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-01-2012, 11:09 PM   #246 (permalink)
azraist_24
Moderator

Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
azraist_24 is on a distinguished road
Standart Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:)

[quote=lavinya10;815811]şimdiye çok daha ilerde olmam gerekirdi işte ama ben hala eski affettiğim şeylere öfkeleniyorum ,iyi yanlara görmektense, sürekli kötü yanları düşünüp kendi kendime öfkeleniyorum ağlıyorum falan.[/quote]

Aglamak, aglamak cok iyidir canim... Ben 4 aydir unuttum aglayamiyorum ama o kadar cok rahatlatici etkisi var ki , bunun bile tadini cikar bence... Affettigini dusundugun olay ya da sahislarla ilgili olarak hala daha dusundugunde, aklina geldiginde canin yaniyorsa tam olarak affetme gerceklesmemistir. Bence bu konu uzerine egilmelisin ve once kendini affetme olumlamalarina geri donup affetme meditasyinlarini yapmalisin. Sadece gunde 20 dakikani alir tatlim, kendin icin 20 dakika ayirabilirsin degil mi? Bu kendine yatirim ve hickimsenin soyledigi olumlu cumlelerin yerini tutmaz, sana o kadar yarar saglar ki inanamazsin, ben yasadim ve hala daha da yasiyorum....
azraist_24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla