Cevap: bütün kapılar yüzüme kapandı lütfen yardım edin herkese merhaba aylar önce bu konuyu açmıştım bitmiş bir vaziyetteydim öyle bunalımlar yaşadım ki bi rabbim bilir bir ben her gece ağladım her gece hıçkırıklara boğuldum gözyaşları döktüm bazı insanların alay konusu bile oldum kız mısın sen neden evde oturuyosun ne okuyosun ne çalısıyorsun diye ama sabrettim evet hakkaten kapılar sonuna kadar yüzüme kapanmıştı daha sonra tekrar başladım dinlemeye telkinleri aradan 10 gün geçti bir telefon ege üni. iş teklifi geldi :D tamam dedim hayatım kurtuldu aradan 2 - 3 gün geçti bir telefon daha iş yattı resmen yıkıldım ama asla isyan etmedim artık sabrımın son sınırına gelmiştim Allaha sığındım hep dua ettim derken bir rüya gördüm ardından bir tane daha hergün farklı anlamları olabilecek rüyalar gördüm velhasın salı günü öğlen vakti bir telefon çabuk üniversite rektörlüğüne gel hemen gittim müdürle görüştüm şimdi ege üni. rektörlüğünde evran kayıtta çalışıyorum kendime ait bir masam kişisel bir bilgisayarım ve çok iyi iş arkadaşları ayrıca yaşımın genç olduğunu işyerindekilerin de artık yaşlarını aldıklarını emekli olduklarında benim de onların yerine geçeceğimi söyledi bölüm müdürü ne derseniz deyin ister mucize ister başka birşey adını koyabiliceğim tek şey rabbime duyduğum sevginin ve sabrın sonucu birçok şeyi kaçırdım iyiki de kaçırmışım şimdi üniversitedeki öğrencilerin bile girmek için can attıkları haftasonu tatilli her türlü imkanı olan garanti bir iş sahibi oldum tıpkı hayalini kurduüum gibi bir masam bir bilgisayarım ve öğlene kadar istediğim gibi takılma şansım var herkese söylüyorum sabır edip rabbinizi bilirseniz dua öyle kapılar açıyor ki aklımızdan bile geçiremeyeceğimiz güzelliklerin içinde buluyoruz kendimizi kısacası ben büyük bir sınavdaydım bunun da farkındaydım artık öyle bir noktaya gelmiştim ki bittiğim anda yeniden doğdum son sözüm şudur ki gecenin en karanlık hali aydınlığın başlangıcıdır herkese sevgiler saygılar |