07-01-2012, 02:13 AM
|
#219 (permalink)
|
Çevirmen
Tesekkür: 1,973
1,190 Mesajinıza toplam 3,739 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... dünyaya ilk gün gelmiş gibi yaşa.. öyle davran.. ilk müslüman senmişsin gibi.. ya da ilk hristiyan... ilk sen komünist oldun.. ilk materyalist sendin... yerçekimini sen buldun.... ilk meditasyonu sen yapmışsın gibi yaşa... ilk ingilizce öğretmeni sendin.. sen dil öğrettin insanlara.... ilk filozof da sendin.. ilk sen düşündün.. ilk ışık açan insan sendin yoldaşlara.. dünyaya ilk gelen insan senmişsin gibi deneyimle dünyayı.... etrafına öyle bak... ilk sen gördün yeşili ve ilk sen dua ettin tanrıya..... ilk sen ol... yol göster... hem kendine hem senden gelenlere çevredekilere..... ilk insan sensin dostum.. ilk nefes ilk ruh sensin... ağaca öyle bak... sorunlarını bu biçimde çöz..... ilk konuşan sendin... ilk duyan da sen... ilk defa seven de sendin... ilk namaz sendin dostum.... ve ilk devrimi yapan da sensin.. hergün ilk gün gibi değil mi farkı var mı... hergün o an yaratılmış bir dünyaya gelen ilk insan senmişsin gibi yaşa.. tanı insanları sev insanları... tanı, tanı, tanı,,,,.....
yeryüzünde tek insan senmişsin gibi yaşa kardeşim... yeryüzünü , kendini inşa işine henüz başlamış gibi.. ilk temeli sen at kardeşim...ilk ve tek insan gibi.. senden başka insan yok ve sen seni tanımak zorundasın... kimse yokmuş gibi sürekli dans et kardeşim.... ilk müziği sen yapmışsın gibi... sevdiğin her müziği sen yapmışsın gibi dinle kardeşim... gördüğün resmi sen çizmişsin gibi.. sev... yaptığın işe ruhunu kat kardeşim... yaptığın işi samimiyetle yap... yaptığın iş sen olsun... en kadar zor olursa olsun o işi ilk defa sen yapıyormuşsun gibi yap, sev yani kardeşim, o iş ol..... ol yani kardeşim... ilk insan senmişsin gibi ol...
__________________ been KAAN ŞAHİN şansı bereketi ve bolluğu yaşamıma sevgi ile kabul ediyorum.... |
| |