Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-01-2012, 03:20 PM   #39 (permalink)
AYIŞIĞI
Teğmen

AYIŞIĞI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 74
47 Mesajinıza toplam 134 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
AYIŞIĞI is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Erkegin guzeli cirkini olur mu?

Alıntı:
Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Valla tatlım iş parada değil. Bak çok samimi söylüyorum öyle kızları da sevmiyorum. Öğrencisindir, adam o arada çalışıyordur para kazanıyordur zaten kadına bir yere gittiklerinde para harcatmaz. Sevgili olmaya da gerek yok bunun için. Arkadaşlarınız yok mu böyle ya? Benim çalışan kız arkadaşlarım bile ben çalışmıyorken bana hesap ödettirmiyorlardı. Ödettirmezler ki. O gün o öder, yarın sen ödersin.

Tabii her ikisi de çalışıyorsa bu tür şeylerin lafı olmaz. Özellikle ileriye dönük bir durumda onun parası, senin paran değil; sizin paranız olur. Birlikte harcanır diye düşünüyorum.

Ama şimdi ikisi de öğrenciyse herkes ana kuzusu, erkeklerin de cebini boşaltmaya gerek yok. Onlar da anne babalarından aldığı harçlığı kızlara mı yatırsın yani. Bizim kıyafetimiz, keyfimiz, makyajımız, kuaförümüz, bir sürü ıvır zıvırımız bitmez ki... Nasıl yetişsin. Bak daha bugün saçımı yaptırmaya fiyat sormaya gittim. 350 TL dedi. O da saçım uzun değil diye. Şimdi napıcak adam bana yaranmak için 6 ayda bir benim fön paramı mı ödeyecek? Ben bunlara da karşıyım. Dilenci gibi...

Erkeklerde zaten en üzüldüğüm şey karısıyla ya da sevgilisiyle alışverişe gidenler... Bundan çok büyük haz duyan erkekler de vardır. Ama ben çok üzülüyorum bu erkeklere. Her mağazayı 3-5 kere gezdiğim için de böyle düşünüyor olabilirim. Şahsen sevgilim olursa onunla alışverişe gitmem. Yazık olur çocuğa. Bir de çoğu sıkılıyor. Anlamıyorlar da boş gözlerle bakıyorlar etraflarına. Ben nerden düştüm bu azaba diye. Çok büyük bir fedakarlık... Bazıları kapının önünde bekliyor. Bu kadar erkeklere de yüklenmeye gerek yok. Ama bak sevildiğinden emin olmak isteyen kadınlara bu yöntemin etkili olacağını söyleyebilirim. Çünkü zor bir şey...
bence anlattıkların erkeklerin aradığı özellikler.ee bir de güzelsen....tamamdır.bu arada gerçekten çok düşüncelisin.bencil olmayan ilişkilerde böyle olmalı zaten.
AYIŞIĞI isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla