Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-09-2008, 03:00 AM   #14 (permalink)
yeni bir hayat
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart Ynt: Tüm Tanıdıklarınızın Gerçek Aura Renklerini Anlayın

Sevgili selinarosa;
Çok güzel bilgiler, paylaşım için teşekkürler..
Ben maviye daha çok uyuyorum. Zaten bu rengi çok severim..Ne alsam elim hep bu renge kayar..Diğer renklerden de birkaç özellik var gerçi bana uyan...
Pembe de ,başkalarından birşey kabul etmekte zorlanırlar,çok ihtiyaçları olsa bile ifadesi bende de var. İnkar edemem.
Sevgimi çok iyi ifade ederim, her canlıya karşı, hatta biraz abartılı-sözle ya da hareketle..Küçük çocukları ve hayvanları mıncıklayarak sevme huyum var..
Yeşilin de birkaç özelliği benimle örtüşüyor.Ama mavinin tüm özelliklerini taşıyorum desem yeridir..
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla