Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-01-2012, 02:56 PM   #6 (permalink)
azraist_24
Moderator

Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
azraist_24 is on a distinguished road
Standart Cevap: Eğer bir şey denmutlu olursan karşılığında BEDEN ÖDERSİN...

Alıntı:
hadiya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hepdinden dinledim .. 2-3 sene öncee vaybe diyordum .. erkenden uyanıor .. donra insnalara rahat cevap veriyorsum sonraa bilmiyorum sabırsızlıktan hepsini aynı anda dinlemek istedim. . belkide ondna dolayı beynim bombardımana mı uğradı .. birde bizi ailede hep başkaları önemlidir .. senkimsinki rahat bir işin olacak sen kimseniki önemli olacaksın .. ev sahibi olmak için çok sıkmak gerekir iyi bir şeye sahip olman gerekiyorsa aşırı zorlukları göze almalısın şeklinde büyüdük. .halade biraz bir şey karşısında umutlanalım anında ayağımızdan aşağı çekmek isterler ve bunu da başarırlar ...

ben ego+suçkuluk+ adıma özle hazırladığınız çekim yasasını tekrar dinlesem mi ki ?
Tavsiyem,

Oncelikle bugun baslayarak sadece ego + sucluluk telkin versiyonlarini 15 gun kadar dinlemendir, daha sonra ise istegine bagli olarak adina yaptirmis oldugun cekim yasasi CD sine baslarsin, ama unutmaman gereken sey oncelikle bilincaltini temizlemen gerekir cunku, her telkini dinlerken maksimum fayda saglayabilmen icin bilincaltindaki tum olumsuz duygular, KALKAN gorevi gorur. Once bunu kaldirman gerekir, bazi kisisel olumlama cumlelerinden baslayabilirsin, ornegin kendini affetme olumlamalari, hergun surekli tekrar ederek ya da yazarak bu duygularindan kurtulabilirsin

Ekte linkini paylasiyorum,

``Gözleriniz kapalı kendi görüntünüzü gözünüzün önüne getirin. Ona bakarak yüksek sesle aşağıda ki cümleleri tekrarlayın...

Yaşadığım ve yaptıgım herşeyi seviyorum.
Tüm yaşadıklarımı yaşanması gerektiği için yaşadım.
Yaşadığım ve yaptığım herşey için kendimi onaylıyorum.
Beni bir başkasının onaylaması gerekmiyor.
Ben kendimi seviyor beğeniyor ve onaylıyorum.
Yaşadıgım herşey benim kendi seçimim.
Ben tüm kararlarımı ve yaşadıgım herşeyi onaylıyorum.
ben kendimi onaylıyorum.
Ben kendimi affediyorum.
Ben kendimi tümüyle seviyor ve takdir ediyorum.
Hayatı seviyorum.
Yaşamayı seviyorum....``

Umarim hersey gonlunce olur arkadasim...
azraist_24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla