Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-01-2012, 10:28 PM   #6 (permalink)
maxhealth
Üsteğmen

maxhealth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,271
189 Mesajinıza toplam 516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maxhealth is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Planlı Değişim Günlüğüm

Telkinlerle daha doğrusu hayatimdegisti.com adresiyle ilk olarak 2008 yılını yaz mevsimin de tanıştım.Telkin ve hipnozla bir çok psikolojik ve psikosomatik rahatsızlığın tedavi edilebileceğini okuduğum kitaplardan ve netteki
yazılardan biliyordum.Nette kendime telkin olarak dinletebileceğim ses kayıtları arıyordum.Kendimi derin bir gevşeme
durumuna sokarak sesli telkinleri dinleyerek özgüven eksikliğimin üstesinden gelebileceğimi biliyordum.Hayatimdeğişti sitesiyle tanıştığım da biraz sabırsız olduğumdan siteyi incelemeden telkinleri indirip
karma karışık ve düzensiz dinliyordum.Klasik ve new age versiyonlarını özellikle.Tabi ne kadar etkili olduklarını
bilmiyordum.Daha sonraları siteyi yakından takip edip nasıl kullanıldığını öğrendiğimde düzenli dinlemeye başladım.
Gece yatarkan dinlediğim gibi gündüzleri kitap okurken ve ders çalışırken dinliyordum.Tam da bu düzenli dinlediğim
zamanlarda telkin içeriklerini bilmiyorken bir telefon konuşmam da (kendimi suçlu hissetmekte üstüme yoktur:) karşımda ki kişi yaptığı bir hatadan bahsediyordu.Ben de ona ne olmuş yani hata yaptıysan.Hata yapmasaydık insan olmazdık dedim ve o ana kadar böyle bir düşüncem olduğun dan haberim yoktu.Bunu söylerken bütün kalbimle inanıyordum.Bu sözün suçluluk duyguları telkininin içinde geçtiğini görene kadar telkinlerin düşüncelerimi
daha doğrusu inançlarımı bu kadar etkileyebileceklerini bilmiyordum.Tabi daha başka bir çok etkisi oldu.Artık olduğum gibi değil olmak istediğim gibi olmaya ve öyle davranmaya başlamıştım.Tabi telkinleri dinlemeyi bırakınca
etkilerini kaybettim.Neden dinlemeyi bıraktığım konusunda son zamanlar da bir fikrim oluştu.
Ben gerçektende değişmeyi istemiyordum.Her ne kadar halimden memnun olmasam da sanırım çekirdek inancım
değişmeyi bu bütün anlamalarda reddetmekti.Sadece biri bu olsa gerek.Daha sonra geçen seneye kadar.Hiçbir fikrim yoktu.Telkinleri dinlemek için kendi kendime bahaneler buluyordum.
Şimdi değişmeyi çok ama çok istiyorum.Bütün gücümü kullanmaktan çekinmeyeceğim.Eninde sonunda ne olursa olsun başarıya ulaşacağıma inanıyorum.Kişisel değişim yolculuğum da istediğim noktaya geleceğime inanıyorum.
Bunun böyle olduğuna inanmasam dinlemeye de gerek duymazdım.İnanmak herşeyden önce gelir.