Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-01-2012, 10:48 PM   #17 (permalink)
maviinci
Binbaşı

maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all
Standart Cevap: Bİ ÇARESİ BULUNUR ELBET

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İlgini belli etmemeyi seçiyorsun. Mesafeli olmayı seçiyorsun. Sınırları sen çiziyorsun. Utansığını hissediyorsan o zaman aklıma güven eksikliği geliyor. İlgi göstermen çok normal hoşlandığın birine. (Yolda gördüğün her kişiye de asılma tabi :D) O filmlerin bilinçaltında muazzam kirlilikler yaratmış olduğuna emin olabilirsin. Bunlardan acilen kurtulmalısın.

İlgin sonucu zarar göreceğinden kortuğun için hep bunlar başına geliyor. Şimdi de ilgi gösterememenin nedeni de bu kendini bu şekilde koruyorsun.

Ayrıca hoşlandığın kişiye ilgi göstermen olduğu anlamına gelmez ki. Bunlar nasıl inançlar.

Erkekler kadınları anlamadıklarından yakınır zaten hep. Senden ne bekledikleri bir yerde önemli ama sen ne bekliyorsun bir de onu düşün. Belkide beklediğin özellikleri yanlış adrseslerde aradın şimdiye kadar.

Şimdi sabırlı ol, sonra mutlu ol. Umudunu yitirme.
Bence insan kendi seçmediği sürece yalnız kalmaz.

İşte, arada bi boşluğa düştüm onda da gelip siteye yazdım :D İyiyim şimdi çok şükür cesurum, yakışıklıyım cazibeliyim öhöhmmmm :D :D hayat güzell :)) İYi ki varsın :) Dediklerini dikkate alacağım, hatta alıyorum :)))
maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla