Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-01-2012, 12:52 PM   #8 (permalink)
maxhealth
Üsteğmen

maxhealth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,271
189 Mesajinıza toplam 516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maxhealth is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Planlı Değişim Günlüğüm

Dİnlediğim liste zaman açısından uzun.Ama telkinler neredeyse birbirleriyle benzer konularda ve etkileri birbirlerini destekler nitelikte olduğu için kısa zamanda etkilerini görmeye başladım diyebilirim.Cuma günü akşam dinlemeye başladığım panik atak telkininin tekrar sayısı yeni oluşturduğum listede 52 dakikada 8:27 dakikalık kısa bir süre tekrar ediyordu.DÜn gece listeme bir panik atak telkini daha ekledim.Bu gün dalgalanmalar yaşıyorum diyebilirim.Ani ataklar geliyor eskisi gibi ama şimdi geldiği gibi gidiyor.Eskiden olsa kontrolümü çok kolay kaybederdim.Bu gün banka da gişe işlemeleri sıramı beklerken yine bir panik atak durumu yaşadım.Sıra bana yaklaştıkça idamını bekleyen mahkum gibi endişelenmeye başladım.Normalde sırayı falan bekleyemem çıkmak zorunda kalırdım.Ama kısa bir süre sonra tam sıra geldiğinde tekrar kontrolümü elime aldım endişelerim kayboldu.O sırada önemli ve beni tedirgin eden bir mesaj bekliyordum.Hem sıram hem de mesaj aynı anda geldi.Özgüvenle ilgili tek dinlediğim telkin depresyon telkininin içinde geçiyor.Ama gişede işlemimi yaparken bir yandan mesajımı okuyordum.Biraz önce ecel terleri döken insan bir anda gitmiş yerine kendine güvenen gayet soğukkanlı bir gelmiş gibiydi.Telkinlerin bu kadar kısa sürede dalgalanmalar yaşatacağını beklemiyordum.Sabah uyandığımdan beri bu şekilde dalgalanmalar yaşıyorum.Başarının yakın, düşündüğümden çok çok daha yakın olduğunu hissediyorum.