Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-01-2012, 11:21 PM   #9 (permalink)
bumbada
Üsteğmen

Tesekkür: 1
148 Mesajinıza toplam 298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bumbada is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Yaşamak istemiyorum .

daha önce bir sözlükte yazdığım yazı ahanda sorun bu ondan 17 yaşındayım istanbulda yaşıyorum öğrenciyim sınava hazırlanıyorum moralim olduğum zamanlar .

babamı özlüyorum sözlük , babamı istiyorum . yıllarca yokmuş gibi yaşadım , nedenini anlamadım , vardı hep vardı fakat düşmanıydım sanki çok soğuktum . sonra büyüdük fark ettik . yıllarca saklanmış o lanetli merete bulaşmış . hiç fark etmemiştim be sözlük hiç . yeni öğrenmiyorum bunu fakat dayanamıyorum artık .

ondan kendimi yabancılaştırdım , yokmuş gibi davrandım , onun bir gün fazla içmekten öleceği günü bekleyip üzülmemeye çalıştım . ölüceği günü bekledim ap açık yani . çok zordu be sözlük çok zor . babam be babam o . boşluk var içimde sözlük boşluk . doldurulabilir mi sanıyorsun? baba be baba nasıl doldurulsun .

her gün eve gözü kanlı geldiğini gördüm gizli gizli ağladım . seviyorum sözlük onu seviyorum . onu kaybetmek istemiyorum ! erken yaşta yada hastalanıp düşmesini istemiyorum sözlük . lütfen allahım kurtulsun bu meretten yalvarırım başka hiç bir şey istemiyorum senden çünkü bu olay nedeniyle hayatı umursamıyorum .

başka ailedeki baba kavramına imrenmemek için yalvarırım be allahım lütfen !

babamı özlüyorum , babamı istiyorum . ama ayık ayık ! çok zor be yemin ederim , en büyük yeminleri .

boşluk felsefesi yaptım hep içimde boşluk var falan şimdi ap açık yazıyorum . korkmuyorum sadece umuyorum her şeyin düzelmesini .

lütfen allahım .

amin .
bumbada isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla