Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-01-2012, 12:39 AM   #12 (permalink)
DiL_RU_BA
Üsteğmen

DiL_RU_BA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 327
196 Mesajinıza toplam 463 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
DiL_RU_BA is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Yaşamak istemiyorum .

Alıntı:
bumbada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
okudum yazdıklarını sağolun fakat ne bileyim yaşamak zoruma gidiyor resmen .

iyileşmeye mücadele etmeye bile yorgunum diyebilirim . bilmiyorum .

Allah hayırlısıyla hayırlı dikelerini hayırlarla gerçekleştirsin inşallah.

bana herkes mücadele et demişti ben sana mücadele et demiyeceğim çünkü mücadele ederken herşey dahabir sivrileşti ve daha çok canımı yaktı. mücadeleyi şöyle bırak ( yaşam mücadelesini değil tabiki ). günlk yaşanan her anda bile savaş mücadelesi yaşanır birilerine karşı mutlaka mücadele vardır. varlığınız bile mücadele etmek zorunda bırakır sizi sırf diğeri sizi çekemediği için vs. sözün özü şuki kavgayla mücadelyi bırak sonuna kadar münakaşaya girme öylemi oluyor bırak öyle olsun, sana kötümü deniyor içinde he öyle de ve sabırla inançla çekil köşene bekle. mücadeleden kaç dememin asıl manası bu. sen olayları değiştirmeye çalıştıkça daha çok yorulursun ve çıkılmaz içinden. oysa yaşanması gereken yaşanıyor zaten. kavga varsa kavga olmasın artık diye çırpınman fayda vermez usulca çekil çekilemeyiyorsanda Allah de. bak kapılar nasıl açılacak. Allah hiçbir kuluna dayanamayağı yük yüklemez bunu unutma kardeşim. demekki çok güçlüsün ki bu kadar zor şeyler yaşamayı kaldırımışsın. sen çok değerlisin emin ol. bunu kimse bilmesede Allah biliyor, burda biz biliyoruz. dahası sen bil olurmu. umarım anlatabilmişimdir sevgilerimle...