Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-01-2012, 12:55 AM   #15 (permalink)
DiL_RU_BA
Üsteğmen

DiL_RU_BA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 327
196 Mesajinıza toplam 463 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
DiL_RU_BA is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Yaşamak istemiyorum .

Alıntı:
kuantumxyz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
"Herşey sende biter." sözünün şu anda geçersiz olduğu dönemi yaşadığını anlıyorum. Bu durumdayken sana verilecek her öneriyi değerlendirip uygulayacak kadar güçlü ve yeterli olmadığını tahmin edebiliyorum. Çözüm yolun ya ortadan kaybolmak ya da seni bunalıma sokanların ortadan kalkması ise bu seni daha fazla sıkıntıya sokacaktır. Çünkü bunu asla yapmayacaksın. Eğer bu siteye geldiysen ve açık yüreklilikle durumundan bahsettiysen yaşamayı çok hem de çok istiyorsun demektir. Zihnin tersini söylese de kalbin kendini itiraf ediyor çünkü. Yaşamayı çok sevdiğin için yaşamanın yolunu arıyorsun. Unutma elli ya da yüz yıl sonra hiçbirimiz olmayacağız. Ben hep bunun rahatlığıyla yaşıyorum. Hele başkalarına ceza vermek için kendimize kıymayı hiç ama hiç düşünmemeliyiz. İnanki değmez. Tersine inadına inadına yaşamalıyız. Kalbimizle işbirliği yapmalıyız. Senin için atan o kalbin çok temiz olduğunu farketmeni istiyorum. Özüne indiğinde kalbinin yedi yaşındaki bir çocuk kadar saf olduğunu göreceksin. Sen bir çocuğa asla kıyamazsın, biliyorum.Senin için, yaşaman için durmadan ısrarla atan o kalbine sımsıkı sarıl. O seni herşeyden koruyacaktır. Çünkü içindeki o çocuk, senin unutmuş olduğun canlılığındır.
Bu yazıyı yazdığım sırada senin yaşını ve sıkıntının detaylarını anlattığın son yazını okudum. Sorunun asla çözümsüz değil. Eğer tedaviyi kabul etmiyorsa, ona baba olduğunu hatırlatman gerekiyor. Onun sana yapmadığını sen ona yap. Çocuğunun kendisini sevdiğini görmesi onun babalık duygularını hareketlendirecektir. Ona, kendisini sevdiğini somut olarak belli et. Mesela bir hediye alabilirsin. Bu kravat, gömlek ya da hoşlanacağı bişey olabilir. Sevginle onu mest et. Yani sanki baban alkolik değilmiş gibi davran. İçin çok rahatlayacaktır. Bu pratik olarak yukarıda yazdığım inadına yaşamayı tercih etmektir.
Ve ardından emin ol çok şey değişecektir.

çok güzel ifade etmişsiniz dilinize elinize sağlık.

kardeşim bende katılıyorum yaşama isteğin varki burada umut arıyorsun.

''sanki baban alkolik değilmiş gibi davran'' kesinlikle böyle davran çünkü aynı sorundan aynı şeyden sürekli bahsedildikçe kişi bunalır gider ve hiçbirşey çözülmez. birden hediye alabilirsmisin bilmiyorum ama gücün yoksa bile ona hissettirme alkolik olduğunu. o zaten bunu elbet biliyor ve aslında bundan utandığı için daha çok içiyor olabilir.
yemek yemicem diyen birinin yemek yemeden duramayıp üstüne normalde yemeyeceği kadar yediği gibi...