Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-01-2012, 05:57 PM   #106 (permalink)
acemisirine
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,794
728 Mesajinıza toplam 2,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemisirine is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK-

Sevgili günlügüm,

uzun zamandir sana yazma imkani bulamadim, kendim cünkü evimden 120 km uzaklikta 3 hafta is nedeniyle uzak bir yere gittik ve orada kalmak mecburiyeti vardi..

Zaten gelmek isteyenler yada izinde olsaydi kolay kolay kimse gelemezdi o yorgunlugu göze alamazdi cünkü ders ve is saati sabah saat 7:30 da basliyordu ve aksam saat 8:30 da bitiyordu..

yani onca yolu sabahin köründe katletmek ve yorgun argin is yerine gelipte aksama kadar sakin olmayan bir kafa ile calismak ve cabalamak hem enerjiyi hem motiveyi asiri denli etkiler ve verimsiz hale getirirdi..

3 hafta icinde ailem ile sevdiklerim ile sadece firsat buldukca tel ile görüsebiliyor cok nadir nete girebiliyor girersemde sadece kisa ve net bir sekilde bakip okuyabiliyor ve sonra geri cikiyordum..

cünkü elimden geldikce verilen görevleri en iyi bir sekilde yerine getiriyor ve yaptiklarimdan cikan sonuclari degerlendiriyor ertesi gün var olan srulari yada kendimce yapmis oldugum teorik düsünceleri masaya yatiriyor ve bu sekilde kendi bransimda daha da bi basariyi ve özgüveni artiriyordum..

telkinleri bu zaman zarfi icinde hic birakmadim.. devamli bir sekilde dinliyorum.. kendime olan güzel telkinlerimi söylüyor.. her zaman aynalarla barisik olan kendimi aynalara hayran birakiyordum..

yani üc hafta benim icin bir nevi hem is hem ders hemde izin gibi gecti..

olumlu düsünme ve basarma sanatini kendime ögrettigim ve uyguladigim icin sükrediyorum..

olumlu düsünen ve basaran arkadaslarima tesekkür ediyorum..

üc hafta icinde elbette cok tuhaf durumlar ile de karsilastim karsilasmadim degil ve ögrendimki bize her ne kadar basit olmasada kolay gelen bu olumlu düsünme sanati bazi kisiler icin gereksiz ve ise yaramayan bir sekilde göründügünü fark ettikce kendileri adina üzüldüm ve kendime onlara bunu söylemeyi görev bildim..

Cünkü kendini sevmeyen ve olumlu düsünmeyi basaramayan biri hayatinda belirli yere kadar basarili olur ama ic huzursuzluktan dolayi hergün erir gider.. Sonuclar malum ve belli...

Tabii tuhaf karsilandim ve lütfen sen bu yönden basariliyim, zenginim, positivim ve bu yönden olumlu düsünüyorum hergün deme bize gibi geri cevaplar geldi..

Artik telkin konusuna girdigimde aldigim tepkileri düsün sevgili günlügüm sanki uzaydan geldim dünyalilara uzayi tarif ediyorum..

Ama her zaman icin hep bir düsüncem vardir benim, bilmediklerini düsündügünü bir kere anlatacaksin, görev üstünden gitsin diye.. Arzulayana detayli bilgi arzulamayana en azindan görevini yaptin bir kere kendi bildigini söyledin..

herkesin kendi iradesi var yapar yapar yapmaz yapmaz..

:)))

hayati seviyorum.. insanlari seviyorum.. basariyi seviyorum.. kendimi seviyorum..

Eyy sevgili "S" seni bile seviyorum...
acemisirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla