Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-01-2012, 11:49 PM   #47 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Benim Kişisel Gelişim Yolculuğum

Alıntı:
melodice Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sweet cim gerçekten yazılarını iç ferahlatıcı buluyorum bende takipçinim :)

Deneme sınavı için bir fırsat demişsin ya gerçek şükretmek o kadar önemliki ve o şüküre gerçekten inanmakk çok önemli.. Hiç unutmuyorum mezun oldugum ilk yıl ÖSS sınavına hazırlanmak için dershaneye kayıt olacak maddi durumum yoktu. Dershanelerin ücretsiz deneme sınavlarını takip ediyordum.. Ve o sınavlara katılabilmek benim için çok önemli ve mutluluk vericiydi.. Bazen elimizdeki fırsatların kıymetini bilmek ve övmek gerekiyor farkına varmak gerekiyor.. Büyüklerimiz haklılarmış bunu bulamayanlar da var derken.. :)
Teşekkürler Melodice. Mesajını okuyalı baya oldu biliyorum cevabım biraz geç oldu. Çalışmaya ağırlık verdiğim için biraz ara vermiştim yazmaya. (Ama farkındayım sen de yoksun bu aralar farklı saatlerde girdiğimiz için karşılaşamıyor da olabiliriz. İyi olmanı seçiyorum.)

Hepimizin fırsatların farkına varabilmesini ve her daim onların kıymetini bilip şükredebilmemizi diliyorum.

Alıntı:
juger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kimse yok muuuu
Olmaz mı hiç ben hep varım.("Ben aslında yoğum." Avrupa Yakası'ndan bir replikti çok severim. Şizofrenik bir sahneydi.)

Alıntı:
bumbada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
negatif enerji lazımsa eğer var .
Herkese her daim pozitif enerji lazım sevgili
bumbada ben her türlü negatifliğe karşı yeteri kadar -hatta fazlasıyla- pozitifim inadına. Böyle olmayı bilerek, isteyerek seçiyorum.

Alıntı:
juger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yok yok, bu günlükte her şey pozitif ;)

:)) Biraz kendimi dinleyeyim, biraz yazayım biraz da çok çok çalışayım-bu biraz olmadı gerçekten çok çok oldu bunun için şükrediyorum- diye düşündüm. İyiyim herşey yolunda olması gerektiği gibi.

Alıntı:
Aeshnidae Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sweeet günlüğün hayırlı olsun :)Güzel haberlerle dolsun.

Çok teşekkürler sevgili Aeshnidae :))

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla