Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-01-2012, 02:04 AM   #9 (permalink)
Serotonina

Tesekkür: 23
7 Mesajinıza toplam 27 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Serotonina is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Serotonina Mutlu Olmak İstiyor!

Sevgili dostlar,

Yardımlarınız ve mesajlarınız beni çok mutlu ediyor. Kendimi daha sevgi içinde hissediyorum. Size teşekkür borçluyum.

Bugün daha iyiyim.

İş başvurusu yaptım. Çok iyi para getirecek bir iş değil ancak dolmuş, minibüs parasını, faturaları ve mutfak paramı çıkaracak kadar kazanırım diye düşünüyorum. Henüz cevap gelmedi ama muhakkak gelir.

Kendi kendime zorla da olsa şükrettim. Müzik dinledim. Dışarı çıkıp buz gibi havada, hafif yağan yağmurun altında yürüdüm. Deniz kenarına gitmedim ama yağmurla yetinmek de iyi geldi. Minik minik damlalar vardı ve hepsinin yüzüme damladığı anda verdiği narin duygu ile mutlu oldum.

Telkin dinlemiyorum. Ama bu gidişle dinleyecekmişim gibi görünüyor. Çünkü hepiniz dinlememi söylüyorsunuz.

Sizden ricam, ekonomik olarak imkan sağlayacak bir metot var mı ya da telkin var mı :) Çekim yasası nasıl yapılır ya da borcumun ödenmesi için yapabileceğim bir şey varsa ne olursa, bana öğretir misiniz? Bu parayı ödemek büyük bir yükü alacak üzerimden.

Söylediklerinizi yapmaya hazırım. Benim yanımda olduğunuz için çok teşekkür ediyorum.
Saygılar.
Serotonina isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla