Cevap: Serotonina Mutlu Olmak İstiyor! Senin adına sevinindim gelecekle ilgili umutlarının olmasına.Depresyon hafif, orta ve ağır olmak üzere insanlarda görülebiliyor.Telkinler konusuna gelince uzun süredir telkin dinleyen biri olarak güvenli olduğunu söyleyebilirim.Hayatımdeğişti sitesi 2006'dan beri açık ve dinleyen herkes etkilerini açık açık paylaşabiliyor.Ben henüz kötü etkisi olduğunu söyleyen birilerini görmedim.Olumlu etkilerini sitenin birçok yerinde ki kullanıcı yorumlarından kolayca öğrenebilirsin.Senin depresyonda olduğunu düşünmem yanılmadığımı göstermez.Benim düşüncem sadece kendini anlatış tarzının depresif ve negatif oluşuna yönelik bir yorumdu.Seni tanımadığım için yazdılarından bunları söyledim.Telkin olarak mutlu olmayı istediğini hatırlıyorum.Telkinleri dinlemek istemiyorsan sadece mutluluk telkinini deneyebilirsin.Birşey kaybetmezsin ama çok şey kazanabilirsin.Kısa sürede isteklerine kavuşmanı diliyorum.Saygılarımla.
__________________ Görelim Mevlam Neyler, Neylerse Güzel Eyler everything is possible |