Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI Günaydın kontes su. Ben de şimdi senin yazdıklarını okuyunca çok şaşırdım.Cidden tesadüf değil karşılaşmamız ve ben seni bulduğum için şanslı hissediyorum kendimi. Kocaelideyim ben evet ama ilçesinde yaşıyorum. korkularla ve geçmişle yüzleşme affetme ve serbest kalmakla ilgili söylenenlere inanıyorum ama bu çok da kolay değil onu da biliyorum ama çözüm bu bana göre. ve ben senin için elimden geleni yapmaya hazırım ne istersen biraz tuhaf gelebilir sana ama ilerdeki zamanlarda misafirim de olabilirsin ne zaman geçmişle yüzleşmek ve özgür kalmak istersen.Atakan beye yazdım ben de cevap olarak telefonlarımızdan ulaşabilirsiniz yanıtı geldi ben bilemiyorum rahatsız etmek de istemiyorum belki ararım. Sana sormak istediğim şey şu telkinlerle ilgili. Bana gelen telkinlerin bir kısmı çekirdek inanç adı altında bir kısmı da özel çalışma şeklinde adlandırılmış. Ben bu on günlük sürede hepsini dinledim ama kafama takıldı önemli olan çekirdek inançsa eğer acaba önce çekirdek inanç olarak isimlendirilmiş olanları mı dinlemeliydim.Sen de seninkileri kontrol edermisin sen de de bu şekilde ayrım var mı. Mantıken önce onları dinlemem gerekiyor gibi geldi bana ama ben hepsini dinledim ve bu tür telkinlerde tekrar önemli olan biliyorsun. Hepsini dinlediğim vakit sıra geç geliyor çünkü. Sevgiler. |