Alıntı:
sbatı Nickli Üyeden Alıntı
ben aranıza yeni katıldım. 15gündür özlem hanımın gönderdiği telkinleri dinliyorum. hayatımda iyi giden hiç bir şey yok. çok karamsarım. bu arada eşim de beni terk etti. hayatıma çözüm ararken iyice karıştı. bu telkinlerin etkilerini ne zaman görmeye başlarız merakediyorum. kendimi şu anda çok kötü hissediyorum. lütfen bana cevap yazın. |
tam tersine hayatinda iyi giden biseylerin baslangici demektir bu... yani sen karamsar oldugunu biliyorsun.. esinin seni terk ettigini biliyorsun.. hayatina cözüm ariyorsun ama karistigini biliyorsun..
yani merak icindesin.. sorular var beyninde.. asil simdi basliyor hayatin senin icin iyi gecme vakti..
hadi tüm sorularina cevap bul.. bi yol izle, bir plan yap ve basla.. ama yaz..
tüm sorularini ve sorularina uygun buldugun cevaplari yani önerilerini yaz.. onlari en az bir hafta uygula.. baktin bi degisim yok.. bidaha tüm yazdigin sorulari bi gözden gecir ve sonra tekrar cevaplarini gözden gecir.. bu yaramadi baska bi cevap ver ve onuda dene..
birde sakin ama sakin unutma hep olumlu düsün ve hep hersey cook iyi olacak diye düsün..
eger israr etmezsen yapmamakta, fayda görmiyecegim demekte en yakinda seninde olumlu ve güzel cevaplarini okuyacagiz..
INAN BANA VE INAN KENDINE HAYAT GÖRDÜGÜMÜZDEN YASADIGIMIZDAN VE HISSETTIGIMIZDEN DAHA MUHTESEM VE MÜKEMMEL..
***SIMDIDEN BASARILAR***