Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI İyileştiğimi söylemek için erken henüz kontes ama sanırım daha az düşünüyorum geçmişi. Gelgitlerin olması normal ben de yaşıyorum aynını biliyorsun. Bu gün ağlamaklı oldum ama ağlamadım ki senin aksine çok kolay ağlarım ben. Ama biliyor musun ağlamak sanki iyi geliyor ağladıktan sonra rahatlıyorum ben belki sen de sıkmamalısın kendini. Yani önceden ağlayınca bak işte işe yaramıyor mu yoksa onca yaptığım olumlama boşa mı gitti yani sil baştan mı başlayacam derdim kendime ama hayr sonra farkettim ki bu değil. Sadece bilinç altı tepki veriyor ve bu da iyi bir şey biliyorsun.onca yıllık düşünme alışkanlığından vazgeçirmeye çalışıyoruz onu kolay değil kontes. Kardeşim çok endişeli mesela benim için ve yakın arkadaşım. yanıma yaklaşamıyorlar bile nerdeyse. Yalnız kalmak istiyorum daha çok.
Eski ilişkinle ilgili ne diyebilirim bilemiyorum ama ben kendime şunu söylüyorum artık, diyorum ki aslında sorun hem bendeydi hem değildi. Eğer bilinçaltım olumsuz şekilde işliyorsa ilişkisel anlamda sonuçlarının böyle olması benim hatam değil çünkü olumsuz düşünce kalıplarından kaynaklı ben çektim bu türden insanları diyorum kendime. Bu anlamda benim hatam ama diğer taraftan benim hatam değil çünkü ben bilmeden yaptım ne yaptıysam. Yani düşünüyorum da ilişkimin iyi gittiği zamnalarda bilr aaba ne olacak nasıl bitecek ya da bitmeli diye düşünürdüm kendi kendime ve nitekim sonuç ortada:) Her sözde bir ima ya da alında sevilmediğime dair bir düşünce. yani düşünüyorum da ne olabilirdiki başka zaten. Ama tüm bunların dışında kişi olarak yanlış bir kişiydi bilmem nasıl anlatabilirim başka türlü.yani cidden gitmesi gerekiyordu. Bu arada ilginç bir şey oldu bu gün olunca hemen sen geldin aklıma bunu söylemeliyim dedim kontese. Bundan bir önceki giden kişi:) aradı bu gün. Çok şaşırdım aramasına. Ama biliyor musun o gittikten sonra ona söylemek istediğim, bunun hayalini defalarcs kurduğum kötü sözlerin hiç biri gelmedi aklıma. Sözlerimle canını acıtmayı çok hayal etmiştim ama yapamadım daha doğrusu yapmadım. Sanırım bu bir gelişme sen ne dersin? Keşke burda olsaydın. Aklım bu gece sende kalacak umarım huzurlu bir gece olur senin için. Sevgiler. |