Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-01-2012, 07:54 PM   #29 (permalink)
nympa
Teğmen

Tesekkür: 47
78 Mesajinıza toplam 142 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nympa is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI

Bu arada değer görme ya da görmemeyle ilgili bir şeyler düşündüm senin de fiikrini almak isterim bununla ilgili. Hani söyleriz ya hep değerli olduğumu bana hissettirecek birini istiyorum hayatımda. Bana sorarsan bu düşünce kalıbı başlı başına yanlış zaten. Çünkü böyle olunca kendi değerimizi başkasının ya da başkalarının insiyatifine bırakmış oluyoruz, düşünsene hayatımızdayken değerli hissediyoruz ama gidince değersiz.Bana değerli olduğumu hissettirecek değil benim ne kadar değerli olduğumu görebilen birini istiyorum şeklinde düşünmeli aslında insan aksi halde karşı tarafın hegemonyasına girmiş oluyoruz ister istemez ve akabinde kaybetme korkusu, tedirginlikler, mutsuzluklar, tatminsizlikler ve sonuç kocaman bir gidiş ve ardından kendini değersiz,çirkin ve korkmuş hisseden biri kalıyor bize. Yani birinin gidişi ya da kalışı olmamalı bizi değerli kılan biz hissetmeliyiz bunu önce bence biizm hatamız bu yani hata olmasa bile en azından bilinçaltımızın bize oynadığı bu. Ben ce biliçltımızla artık dost olmanın zamanı geldi. Merak etme herşek düzeliyor senin için de benim için de. Huzurlu ol ve oluyorsun zaten ve her geçen gün her geçen dakika sevgili kontes.
nympa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla