Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-01-2012, 12:26 AM   #1680 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

Alıntı:
Lusid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Skolyozu varmış, Başak hanım kemiğini itmiş. Kemiği yer değiştirmiş, resmen görmüş. Hmm... Ama nedense önceki ve sonraki röntgen sonuçlarını videoda göremedim. İspatı var mı? Ben görmüyorum. matrix'e hükmedin kitabında da somut ispatlar yok. Skolyozunu iyileştirdim, işte bir ay önceki ve bir ay sonraki rontgen diye gösterse inanacağım.

matrix'e hükmedin sayfa 174. İki Gizem Daha : İki yaşındaki bir kızın dalağındaki tümörü yok etmiş. Tümör artık gözükmüyormuş... Hani ispatı? Röntgen fotoğraflarını kitaba eklemek bu kadar zor mu?

Bunu yapmak zor değildir eminim iki resim ekleyecekti kitaba ama gerçekten şüpheci olan kişi o fotolara da inanmayacaktır. Sonuçta çok da ayırt edilebilir birşey değil röntgen souçları farklı iki kişiye ait olabilir. Şüphenin sınırı yok. Şüphe etmeyi sen seçiyorsun diye başka insanların da aynı seçimi yapmasını bekleyemezsin. İnanmanın tek sınırı sensin.

İkincisi sağlık konusunda çok bilgisi olmayan kişilerin tedavi amaçlı alternatif tıp yöntemlerini kullanması beni tedirgin eden birşey yani baş ağrısı, diş ağrısı dışında ciddi meselelerde. Bunun da nedeni Reiki ile ilgili bir yazı okumuştum. derki.com adresinde çok kısa bir bölümünü paylaşacağım:

"Reiki, Tıbba alternatif midir?

Reiki 1. Aşama kursundan çıktıktan sonra yaşayacağım bir deneyim, Reiki’nin tıpla ilişkisini bana çok net öğretecekti. Yine bir halı saha maçında top, parmağıma gelmiş ve ciddi biçimde zedelemişti. Ben de her derde devadır diyerek elime durmadan Reiki vermiştim. Acısı çok azalmıştı, ama günler ilerledikçe parmağım hafif yamuk biçimde kalmıştı. Sonradan anladım ki benim o anda yapmam gereken parmağımı önce buza koymak, sonra doktora gidip atele aldırmak ve iyileşme devresinde Reiki yapmaktı. Bu şekilde parmağım gayet hızlı biçimde düzelecekti. Ama ben tıbba aldırmayıp, Reiki’ye yüklenince parmağı o şekilde kaynatmıştım."

Reiki de matrix enerjisi de evrende var olan enerjinin yönlendirilmesi ile ilgili çalışmalar ama uygulama biçimleri farklı bu benim düşüncem. Herşey enerjide bitiyor.

İnsanın doğal yapısını tam olarak bilmeden nasıl en iyi imgelemeyi yaparsınız? Nasıl yoğun bir enerji göndeririz bilmiyorum. Henüz yakından başkası için deneme fırsatım da olmadı. Uzaktaki bir arkadaşım(birisinden telefon bekliyordu ona ulaşamıyordu bu ona imkansız geliyordu) için imgeleme yapmıştım. Ve sonuç olumluydu.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla