Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-01-2012, 11:27 AM   #34 (permalink)
nympa
Teğmen

Tesekkür: 47
78 Mesajinıza toplam 142 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nympa is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI

Oh cevap gelmiş senden rahatladım. Biliyor musun kontes başladı sen de de. Yani farkındalıkların başladı. İçsel konuşmalarına, sorularına cevaplar alabiliyorsun artık. Ve bu cevaplar temiz ve net.Asıl benim sana rastlamam büyük bir şans ve biz, ikimiz şanslıyız ve her geçen gün şansımız artıyor. Biz kendimiz için bir şeyler yapmaya çalışan, sinmeyen ve başaracak olan iki insanız. İçimizdeki cevher parıldamaya başladı ve çok yakında herkes bunun farkına varacak. Biz zaten bunu biliyorduk ama deneyimlerimiz bize aksini gösterdiği için zaman zaman kendimizden şüphe duyuyorduk ama artık bitti. Bilinçaltımızsa bize tüm bunları yaptıran ve artık onunla dost olmayı başarıyorsak artık ne kadar değerli olduğumuzu deneyimleme zamanı geldi.
Farkındalıklarımız arttığına göre ve sorularımıza yantlar bulmaya başlamalı sanırım artık ve bu da zamanla olacak ve bu zaman çok uzun sürmeyecek. Acele etmemeli ve yeni kendimizi sindirmeye çalışmalıyız gibi geliyor bana. Eğer ukalalık yapıyorsam bunun için üzgünüm umarım değildir. Gelgit ler konusunda esnek olmalı diye düşünüyorum buna müsade et sonunda geçeceğini biliyorsun.
Sen o kadar değerlisin ki bu gün kursa gittiğinde ordaki herkes bunu görecek çünkü sen kendinin ne kadar değerli olduğunu biliyorsun.Sen bil ki etrafda bunu bilsin. Kurs sonrası yazarsan çok sevinirim. Aklım ve kalbim seninle.
nympa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla