Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-01-2012, 12:16 PM   #35 (permalink)
kontes su
Teğmen

Tesekkür: 33
48 Mesajinıza toplam 113 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kontes su is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI

bende sanki başladı diye düşünüyorum.hiç acelemiz yok. sakin sakin ilerliyoruz. gelgitlerin hepsine açığım kendimi bıraktım zamana herşey olması gerektiği gibi oluyor. sen benden bir adım ötede gidyorsun. tam daha netleştiğimi düşünemiyorum. evet korkularımı biliyorum ve yüzleşmek istiyorum ama tam anlamıyla bunu yapmaya başlamış değilim. zamanla bunuda yapabileceğim. çok haklısın önce ben kendimin değerli olduğunu bilmeliyim ki herkes bilsin. ukalalık yap bu hepimiizn hakkı. ukalalık yapmakta bir yetenek bunu yap ama yapmamalıyım diye düşünme bu kendine değer verdiğinin kanıtı. ne mutlu bize :) ben değerli olduğumu hissediyor ve kabul ediyorum. ben varım ben değerliyim. ben değerli olduğumu onaylıyorum. ben benim farkındayım ve ben varım burdayım. ben varlığımı kabul ediyor ve onaylıyorum. kendimi çok ama çok seviyorum. kendime baktığımda kendimle gurur duyuyorum. benim varlığım bana hediye edilmiş ve ben bu hediyeyei canı gönülden kabul ediyor ve rabbime şükrediyorum. ben beni olduğum gibi kabul ediyor ve seviyorum. ben geçmişte yaşadığım herşey için herkesi affediyorum.yaşadığım bütün olumsuz olayları özgür bırakıyor ve onları seviyorum. onları yaşadığım için şükrediyorum. yaşadım ve bitti. hayat bana her geçen gün tüm güzelliklerini sunmaya devam ediyor. akşamli kursta ben varım ben orada varolduğumu kabul ediyor ve onaylıyorum. ben her yerde her zaman değerli olduğumu biliyorum ve onaylıyorum. herkes bunu biliyor ve bana kissettiriyor ben beni seviyorum ve herkes beni seviyor.
kontes su isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla