Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-01-2012, 01:11 PM   #1689 (permalink)
mutluuu
Teğmen

Tesekkür: 126
89 Mesajinıza toplam 291 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mutluuu is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Uygulanabilir fakat ciddi konularda uygulama reiki örneğindeki gibi sorumluluk almayı gerektiriyor özelliklede başka bir insan için sorumluluğu alamam gibi geliyor. İlk baştaki tenis örneği, maçta iyibir futbolcuyla kendini eşleştirmesi ya da karateyi filmlerden örendikleri ile etkili uygulaması bunlar çok mucizevi şeyler. Bir nevi insanın güven duymasına yardımcı oluyor. İş yine zihnin yaydığı enerjide işte. Dışarıdaki doğru enerjiyi istediğimiz olaya yönlendirme.

He hadi enerjiyi deneyelim, hissedecek mi, bilincini yitirecek mi, tepki verecek mi falan bunu yapalım. Hatta yaptığım kişinin bilincini yitirmesi kısa anlık bile olsa hem uygulayan hem de uygulanan için ürkütücü olsa da denenebilir işte güvenlik önlemlerini almak şartıyla. Ama ciddi bir sağlık sorunu için cesaret edemem. En azından başkasında deneyemem.
ben uygulama yapmaya karşıyım sonuçta bu yemek tarifi değil ki kitaptan okudum hadi iki yumurta bi domates oldu bitti olsun neticede matrix alanında bi değişim yapmaktan bahsediliyor bunun için eğitim şart olduğu kadar konuyu bir kere çok iyi kavramış olmak lazım enerji konusunu iyi bilmek anlamak sonra güçlü bir inanç lazım, okudum kalk iki nokta yap başarı bekle bunlar zor işler.. düşünsenize birine bilmeden yaptınız adam bi yöne eğildi öyle kaldı hadi düzelt bakalım :))) ben iki nokta yöntemini küçük isteklerimi oluşturmada kullanıyorum çoğunluklada işe yarıyor salep istedi canım yaptım 20-25 dakika sonra arkadaşım iki fincan salep odama geldi hep kahve olmasın bu günde salep içelim dedim diye :))) onun dışında hiç kimseyi bayıltmakla ilgilenmiyorum açık söyleyim :)
mutluuu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla