12-01-2012, 03:15 PM
|
#17 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 1,271
189 Mesajinıza toplam 516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Planlı Değişim Günlüğüm Alıntı: acemisirine Nickli Üyeden Alıntı
neden bir pismanlik duyuyorsun?? yani pismanlik duyman icin sadece istahinin kapanmasi olmamasi gerek.. | Sanırım yanlış daha doğrusu eksik anlattım.Mutluluk telkinini çıkardığımdan beri daha mutsuzum.Yaptığım şeylerden pek haz almıyorum.Mutluluk telkini yaptığım işlerin ne olduğuna bakmaksızın mutlu olmamı sağlıyor.Geleceğe olumlu bakmak ve hayatımda ilerleme kaydettiğim hissini veriyor.Mutlu olmak için birşeyler beklemekten vazgeçiyordum.Varolan durumumla mutlu oluyordum.
Ayrıca mutluluk telkininin bir çeşit katalizör olduğunu düşünüyorum.Hangi telkini dinlerseniz dinleyin yanında mutluluk telkini de olursa telkinler etkisini daha iyi gösterir.Bir hafta sadece mutluluk telkinini dinledikten sonra ego güven, kendine güven ve suçluluk telkinlerinin etkisini ilk dinlediğim gecenin sabahında farkediyorum.Mutluluk telkininin içeriği çok güzel.Bir plan uğruna bu telkinden vazgeçmiş olmak pek akıllıca değil benim için.
__________________ Görelim Mevlam Neyler, Neylerse Güzel Eyler everything is possible |
| |