Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-01-2012, 07:30 AM   #7 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Herşeye Özenme,Yalnızlık,Şikayetcilik

Alıntı:
ForeverAlone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gerçekten cevabın birazda olsa düşüncemi olumlulaştırdı bilmiyorum ergenlikdeki kişilik çatışmalarının sonucumu anlayamıyorum bıktım bu halimden birgün a diye düşünüyorsam ertesi gün b oluyor mantık yapım olgun ama düşünce olarak sürekli değişiklik yaşanıyor herşeyi düşünüyorum kafam boş kaldıgı an kendi kendine olaylar düşünüp kurguluyor bunların çoğuda bunun yüzünden ne yapacam bilmiyorum

Tiyatro konusuna değinmişken kendimden biraz bahsetmem lazım küçükken ailevi olaylar yüzünden 3 yıl köyde yaşadım dedemlerle oradaki 3 yıldan sonra tekrar Konyaya dönünce uyum sorunu yaşayıp içime kapandım kafa yapım insanlardan 2-3 yıl sonra anlıyordu bişeyleri eski durumum olmasa smdi çoktan bi tiyatro vs gitmeye çalışırdım şimdide istiyorum 15 tatilde bir kaç gün gidip kendimi denemek ama bende aşırı derece sessizlik çekingenlik var yetenek varsa bile ortaya çıkaramam diye korkuyorum telkinler etkisini bir türlü gösteremedi ama hala umutluyum inş
Eğer üzerine gitmezsen sessizlik, çekingenlik gitmeyecektir. Gerekirse çekine çekine yap. Ama mutlaka yap... İnsanlarla konuşacağın, sesinin çıkacağı sosyal bir ortamda bulunmazsan sessiz kalırsın. Eğer konuşacak kimsen yoksa sessiz kalırsın. Eğer insanlara uzak durup, şikayetçi olduğun dışlamacılıkları sen karşındakilere yaparsan, daha doğrusu insanları yargılarsan yalnız kalırsın. Yalnız kalırsan ya da sen öyle olduğunu düşünüyorsan yeni bir ortama girdiğinde insanlarla ilişki kuracağında, afallayıp, çekimser kalman da çok anormal bir durum olmaz. Aslında anlatmış olduğun şeylerin hepsi birbiriyle temelde bağlantılı. Hepsi de özgüvensizliğe dayanıyor.

Eğer her durumun ardından "...amaaa" diye başlayıp olumsuz bir cümleyle devam edersen adım atman güçleşir çoğu zaman... O nedenle yapamazsam, edemezsem diye değil ya umduğumdan da fazlasını yaparsam diye düşün. Neden her şeye olumsuz tarafından bakıyorsun ki? Dünyada en kuytu köşede kalmış yerlerden, parasızlıktan, eğitimsizlikten nasibini alıp da en tepelere çıkan insanlar yok mu? Bunlar öyle istina filan da değil. Çoookkk fazla... Hepsinin de ortak özelliği inançlarının derinliği...

Sevgiler.