Cevap: gerçek aşkı bulabilecekmiyim? şifalı taşlara inanıyorsan pembe kuvars taşı alıp kolye olarak takmanı öneririm...insanın içine resmen sevgi enerjisi akıtıyor...henüz aşkı bulamadım ancak kendimi sevgiye doymuş hissediyorum bu taş sayesinde....ve eskisi kadar aşka açlık çekmiyorum...belki aşka açlık çekme nedenimiz sevgi eksikliği veya başka bir sorundan kaynaklanıyor olabilir....zaten sorundan kaynaklanan aşk isteği sonucunda meydana gelen aşkların da sonunun hüsran olduğunu hepimiz biliyoruz...belki senin de bir sorunun vardır ve bunu aşkın çözeceğine inanıyorsundur....
diğer bir konu da...kim olursa olsun bir insana fazla hayranlık duymamak da önemli...mesela ben eskiden aktörlere büyük hayranlık duyardım hatta yüzlerce resimlerini biriktirip saklardım....ama anladım ki onları gözümde büyüttükçe kendimi küçültüyormuşum ve özgüvenimi kaybediyormuşum...derken o resimleri falan da sildim ve onların da benim gibi bir insan olduklarını kabul ettim...şimdi kendimi çok daha aşka açık ve çekici hissediyorum...dışarıda da insanların daha çok ilgisini çekmeye ve varlığımı farkettirmeye başladım... |