Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- sevgili günlügüm,
bir beyfendi geldi yanima bugün is yerine...
yeterli gelmiyor her ne yapiyorsak bu hayatta...
sükür buna da raziyim diyemiyoruz.. söylemekte zorlaniyoruz.. bir isimiz tamamsa ille bir baskasini da isityoruz..
yeter, sükür gerekli degil kelimesi yok, cikmak ta bilmiyor agzimizdan..
sonra ise hep sikayetlenme.. Neden ben.. Niye ben.. Ben ne yaptim..
Sükrettinmi diye soruyorum??
Verdigin nimetlere razi geldim dedin mi hic??
Sana verilene tesekkür ettinmi hic???
Bir bardak su bile olsa dua ve dileklerde bunlundunmu hic???
Hayir diyorsun ve gecmis karsima sikayetleniyorsun.. sizlaniyorsun.. yakiniyorsun..
Önce bi düsünsene.. Sen neler verdinde neler istiyorsun geriye???
Sevdinmi ki hep ben sevilmiyorum diyorsun?
Paylastinmi ki hep benim birseyim yok diyorsun?
Diledinmi dua ettinmi ki verilmedi diyorsun???
Ne yaptinda karsiligini görmedin??
Ne kadar nasil ve ne icin istedin en son söyle bana diyorum.. Bakiyorsun yüzüme.. Terslemek istiyorsun beni ama bana muhtac oldugun icin susuyorsun.. Hayir bana muhtac oldugun icin, karsimda oturdugun icin susma, asil yapamadiklarin icin ve yapamadiklarinla birlikte istek ve arzularinin cok olmasi icin susma..
Düsün ve dogruyu bul.. Düsünecek bir iraden var.. Düsüncene de kilit vurmamislar ya.. Bul artik dogruyu.. Gör.. Bu sefer gercekten hakli degilsin.. Bu sefer gercekten yanilgidasin.. Silkilen ve kendine gel..
Yeter de.. Iste.. Dile.. Yalvar.. Sev.. Benimse.. Tesekkür et, sükret ve sonra tekrar gel cik karsima..
Burdayim, yardim isteyen herkese elimi uzattim ama bencil olanida destekleyemem..
Ugrastin, cabaladin ama olmadi gercekten gayret ve azim gösterdin olmadi iste burdayim.. Birlikte cözümler üretip birlikte sonuclar elde edebiliriz ama öyle bedavaya, hic yoktan´a olmaz.........
Ter dökmeden olmaz.. |