Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-01-2012, 11:54 PM   #2364 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: bu gün ne için şükrettiniz

Ben çok değiştim. Hani değişmeyen tek şey değişim derler ya ben baya değiştim. Kontrollü bir insan oldum. Gerçek anlamda sevgi dolu bir insan oldum. Bir çok olumsuz duygu ve düşüncelerimden arındım. Ve bugün bu değişmiş halimi deneyimlemem için zorlu (eskiden olsa zorlu olurdu çok zor gelmedi) bir fırsat çıktı karşıma. Geçmişe yolculuk, yüzleşme karmaşık duygular ama olumsuzluk uzaktı bu durumda. Değişimi en iyi ve en hayırlı şekilde deneyimlediğim için şükrettim.

Dünümle barıştım. Geleceğim beni seviyor. Bugünümle aşk yaşıyorum. Şimdi ki an seni seviyorum ve kıymetini biliyorum. :))

Yaşadığım ve beni ben yapan herşey için binlerce kez şükürler olsun.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla