14-01-2012, 02:54 PM
|
#5 (permalink)
|
Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Kullanım Kılavuzu
Neler yaşıyoruz bir bakalım beraber.
İkili ilişkinizde bir olay yaşadığınızda bunun size katması gereken hediyeler öyle bir bakışta görülecek kadar aşikar değildir çoğu zaman. Ben madem yaşadım öyleyse hediyemi de almalıyım diyorsanız, burada sormamız gereken iki adet soru var.
Bu olay bana ne gösterdi?
Bana bu olayı gösteren kişiyi ben niye hayatıma dahil ettim?
"Hayatı hep böyle komplike mi yaşayacağız?" diye sorabilirsiniz bana. Başta gerçekten öyleymiş gibi geliyor ama, temel yapılarınızı ve kendinizin farkedemediğiniz ince özelliklerinizi anlamanın başka yolu yok. Biliyorsunuz başımıza ne geliyor, karşımıza kimler veya ne olaylar çıkıyorsa, bütün bunların yazarı da, oynayanı da, seyredeni de bizleriz. O yüzden bir olay gerçekleştiğinde "Ben bana göstermek için bu mizanseni neden oluşturdum?" demeye başladığınızda, ne yaşadığınızı çok daha iyi görebiliyorsunuz.
İlişkiler, özellikle yakın olanları hakkında o kadar çok söylenecek, yazılacak şey var ki... Bir süre sonra ben yine hadi bakalım ilişkilerden bahsedeceğim deyince şaşırmamanızı tavsiye ederim. Farkındalıklı yaşam içinde her gün, her ilişkinizden o kadar çok şey alıyorsunuz ki, zaman zaman bu kazanımları sizlerle paylaşmakta yarar görüyorum.
Sevgiyle kalın.
Erkan Sarıyıldız |
| |