Cevap: Planlı Değişim Günlüğüm Dün ilk listemin bir haftasını doldurdum.Bu hafta uzun zamandır yapmaktan çekindiğim işlerimi hallettim.Depresyon telkininin en önemli etkisi beni harekete geçirmiş olması.Diğer telkinleri ne kadar dinlediysem de bu konu da pek etkili olmadılar.Tabi depresyon telkinine yardımcı olan pozitif düşün ve mutlu ol telkinlerinin de önemli etkileri var.Sadece bir hafta olmasına rağmen kendimi iyi hissettiğim için içimde ki ses artık telkinlere gerek yok dese de Bu sese kulak vermiyorum.Biliyorum ki bu ses benim değişmeme de engel olan gelişmemi ve olgunlaşmamı engelleyen sanırım çekirdek inançlarımdan birinin sesi.Normalde bu sesle başa çıkamazdım çünkü bilinçaltıyla mücadelede hep bilinçaltı kazanır tabi bilinçli zihin bu konuda birşeyler yapmazsa.Bu durumu yenmek için bende ki değişim ve gelişim isteğini sonuna kadar destekleyen telkin olan Bilinçaltı Temizliği telkinini listeme ekledim.Listem Depresyon, Panik atak, Mutlu ol, Pozitif Düşün ve Biliçaltı Temizliği oldu.R.Şanal'ın kitaplarından anladığım kadarıyla Bilinçaltı temizliği aslında bir çok olumsuz çekirdek inancı temizleme telkini.Bu telkin birkaç yıl önce yada daha da önce olsaydı şimdi belki de başka bir yerde başka işlerle uğraşıyor olurdum.Gücümü ve yeteneklerimi sonuna kadar kullanmaktan hep kaçınmışımdır.Dün yine böyle bir durumdaydım.Ama beni ayağa kaldıran Sonuna kadar devam etmemi söyleyen bilinçaltı temizliği yardımıma yetişti.Bu günlüğe bunları yazıyor olmasaydım ne düzenli olarak telkinleri dinleyebilirdim nede hangi telkin ne gibi değişiklikler yapıyor tam olarak bilemezdim.Kısır döngüde devam edip dururdum.Bu liste şimdilik böyle devam edecek ama yakın zaman da pozitif düşün ve mutlu ol telkinlerini listeden çıkarabilirim.Böylelikle liste değişikliğinden önce Depresyon ve Bilinçaltı temizliği telkinleri daha etkili olur.Panik atak, pozitif düşün ve mutluluk telkinlerini yeni listemde de dinlemeyi düşünüyorum.Listelerim bitince tam olarak nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum.O zaman ki duygu ve düşüncelerime göre dinleme şeklini belirlerim herhalde.Telkinleri tam olarak hayatıma geçirebilmeyi umuyorum.Hayırlı olacak şekilde. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ Görelim Mevlam Neyler, Neylerse Güzel Eyler everything is possible |