Cevap: Kendimi takip etmek için sevgili bumbada,
ne desen haklisin.. sinirliyim de.. kizginim de.. yalan de.. hersey bos de.. cildirmak üzereyim de, hatta cildir da.. feciyim de.. dayak yemis gibiyim de.. hersey bos, bosuna de, ilaclarimi özledim de.. onlarsiz duramiyorum de.. beni bir tek anlayan onlardi de.. onlarsiz hayatin anlami tehammülü yok de..
bunlari kendine dedikten sonra birde otur icini dinle.. rahatladin mi???
bence hayir.. hemde koskoca bi hayir... cünkü sen bu diyeceklerin hepsinden uzak durmak istiyorsun ama caba sarf etmiyorsun.. ugras görmüyorum sende..
hayir bi bir hafta bi ugras.. bi bir hafta iyi olmak icin caba göster.. bi bi hafta herseye olumlu bak..
hayatin halen degismediyse o zaman istedigin gibi yasa..
ama gercektende gayret göster..
varligin icin bir sükret..
olanlar icin dua et..
evrenden positiv enerjiler iste..
gözlerini ve yüregini ac etrafa ve bakma görde..
yasin kac bilmiyorum ama bu yasina kadar da lop diye gelmedin.. yillarin birikmis kötü düsünceleri ve olumsuz durumlari var üstünde onlari iki günde atamazsin, yok edemezsin, hice sayamazsin...
cook basit bir örnek hatta duydugumuzda bile sikildigimiz bir örnek ama yemek yerken bile en azindan üc kere cigneyipte yutuyoruz o bile zahmetsiz degilken lütfen sevgili bumbada hayatini iki güne sigdirip pes etmek niye..
bizler icin degil.. bizim sana önerdiklerimizi yap diye degil.. biz cok bildigimiz icin degil.. senin yani kendi iyiligin icin yap bunu.. senin gülüsüne iyi düsünmene hasret olanlar icin yap bunu.. hayatin icin yap bunu.. yüzünde gülücükler acmasi icin yap bunu.. mutlu olman icin yap bunu...
tekrar ediyorum kendi iraden var, sen bilirsin sen edersin ama gayret edersen kendine iyi edersin...
sana yazilanlari lütfen iyi ve samimice oku, cünkü hic biri öylesine yazmiyor sana.. ya tecrübedir ya iyi dilekleri oldugu icindir.. göz ardi etme ve sürekli kötüyü üstüne cekme.. |