Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-01-2012, 12:04 AM   #5 (permalink)
maviinci
Binbaşı

maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all
Standart Cevap: neden hep olumsuzluklar yaşıyorum...

Alıntı:
songulum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Selam ,hep iyi niyetli olmama rağmen istediğim hiçbir şey olmuyor ve şansızlıklar yaşıyorum... geçmişe döndüğümde vazgeçtiğim bazı şeyler aslında benim şu anımı kolaylaştıracak şeylermiş.Şimdi anlıyorum bunu.Örneğin Okul öncesi öğretmenliğini o zaman beğenmemiştim ve Türkçe öğretmenliğini okudum.Şimdi Türkçeden atanmak o kadar zor ki 5 yıldır bekliyorum okul öncesi seçmiş olsaydım daha cabuk atanacaktım ve severek yapacaktım mesleğimi.Şimdi Türkçe öğretmenliği yapmak istemediğimi anladım...Bu şansızlık mı yoksa geleceği kestirememkten mi kaynaklnıyor bilmiyorum...Rahat yaşayım istiyorum ama içimden de çalışmk gelmiyor.Üzerimdekii bıkkınlık mı yoksa gerçekten rahata alışmak mı bunu da bilmiyorum...
belki de yeniden ygs ye girebilirsin? sevdiğin işi yapabilirsin? bunu bi düşün, ne kaybedersin :)

ve derler ki; iyi olduğun için hayatın sana adil davranmasını beklemek,
vejeteryan olduğun için kızgın ve aç bir leoparın sana saldırmamasını beklemek gibidir <3 :))
maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla